Our Anniversary

Our Soul

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Our Love

Daisypath Anniversary tickers

Her Birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, October 4, 2012

♥ 41th

" Awak kenapa ? "
" Kenapa apa ? "
" Kenapa lamarkan perempuan tue untuk dia ? "

Senyap......


" Awak tahu tak, saya sayang sangat dekat awak, persahabatan kita. Saya tak nak awak jadi macam nie ? "
" Saya bodohkan ? "
" Yer bodoh. Walaupun hakikatnya awak pandai. Berapa kali lagi dia nak pegang tangan awak, say sorry, cakap awak jer dalam hati dia, berjanji konon tak contact dah dengan perempuan tue, panggil awak nyawa, cakap dia tak boleh hidup tanpa awak ? Berapa kali ? "
" Saya tak tahu, perempuan tue ugut tak nak jaga diri, tak nak makan ubat bila dia pilih saya "

Senyap....


" Awak, semuanya atas diri dia. Bila pagi, perempuan tue hidup lagi tak ? Hidup lagi kan ? Dia bukan simpati pada perempuan tue, tapi hati dia, diri dia dah dikawal dengan cerita sedih perempuan tue. Umpama terlalu malang nasib dia sampaikan dia rasa dialah penyelamat perempuan tue. Bangun la awak !! "
" Saya tak mampu tak da dia "
" Awak tahu tak, dia yang bodoh buat awak macam nie. Bukan awak. Bukan sekali kan. Ini masuk kali ke berapa. Masa awak cakap hati awak hancur baca mesej - mesej dia, ada dia kasihan kan awak ? Tak de kan ? Dia lagi kasihan pada budak tue yang sibuk mengugut dia macam - macam "

Senyap...

" Nanti saya fikir apa yang saya kena buat "
" Awak xkan fikir cha. Saya kenal awak. Bangun lah cha. Dia yang saya kenal memang baik. Tapi itu dulu la. Saya happy tengok kebahagiaan awak dan dia dulu. Sampai saya rasa cemburu dengan kasih sayang awak berdua. Tapi apa yang dia buat sekarang. Awak umpama mati, cha "
" Saya..........dah lama mati sebab cinta dia. Awak doakan yang terbaik. Awak mesti bosan dengar kisah cinta saya kan ? "
" Tak, saya tak letih. Cuma letih dengan kenaifan dan kelembutan awak. Kalau dia tak boleh tak de awak, dia tak kan buat macam nie "
" Dia rindukan rutin bermesej. Katanya dengan saya, saya ada dirumah. So, buat apa nak mesej selalu. Dengan saya, saya ada dirumah. Jadi semua yang orang couple buat, tak perlu buat dengan saya. Dengan perempuan tue boleh "
" Cha !! Jangan jadi bodoh boleh tak. Kalau dia jadikan itu alasan, itu maknanya awak dah kena move on. Sampai bila dia nak buat awak jadi mainan dia macam nie. Bukan dia. Tapi dia dan perempuan tue. Move on la cha !! "


Senyap....


Maafkan saya, saya tak tahu nak reply apa. Saya memang bodoh, awak........ :"(